Top
Menu Luk
blockchain uddannelse

Blockchain uddannelse


Ta en uddannelse der bidrage til fremtiden, der er sikkerhed for arbejde og det er til en rigtig god løn.

Det kræver ikke nogle før uddannelse at blive Blockchain udvikler, der er lavede kursusforløb der tiltænkt folk der starter helt fra 0 af. Læs step by Step Blockchain udvikling og få uddannelse der ikke kan slå fejl.

Sådan bliver du Blockchain udvikler

I denne online Blockchain uddannelse for du:

 • Bitcoin programmering
 • Ethereum programming
 • EOS programming

Du kommer med helt fra starten på et digitalt eventyr der starter med at lave Blockchain programming som vil blive brug af alle verden over. Blockchain skal bruges til alle løsninger der har brug for en decentralisering.

Blockchain

Hvor kan jeg købe crypto?

Hvis du skal ud og købe dine første crypto, så er de 2 største og meste brugervenlige apps disse, Du kan nemt købe bitcoin her:

Changelly

Her kan man nemt købe bitcoin med kreditkort. Derefter kan man nemt veksle mellem forskellig crypto. Fx BTC-ETH, ETH-HEX og mange flere muligheder, besøg changelly og Køb ETH for 2000 kroner her.

Coinbase

 • Coinbase er den største og har været i gang i flest år, de har dog været en del i pressen i USA pga. samarbejde med de amagerkanske SKAT myndigheder, besøg Coinbase her.

Crypto.com

 • Crypto.com er nem og meget brugervenlig crypto APP der stormer frem og virkelig brager der ud af med en masse outdooer reklame over hele verden og denne APP ser ud til at have en stor fremtid, besøg Crypto.com her.

Swissborg

Swissborg er nem og meget brug til at købe crypto, der er i mange tilfælde slet ingen fees (gebyr) på dine køb af Bitcoin. Kom i gang med at køb Bitcoin nemt og billigt her.

Crypto.com Exchange

 • Her finde du en fantastisk Exchange som er brugervenlig og virkelig giver kunderne en god oplevelse, deres service er i top med chat og mail support. De har Staking af deres egen coins som giver en vildt god rente ved at låse dem på dagligt eller månedlig basis, med en rente på mellem 14-20% som bliver udbetalt ugenligt, fantastisk!!

Coinswich

 • Køb nemt crypto hos coinswitch, du kan købe med visa og mastercard eller switch fra Bitcoin til ETH.

Bitcoin.com

eToro

 • eToro kan du nemt komme i gang med at handle crypto, men også aktier, den side er en af de største på marked indenfor aktier. Det er for de personer der vil have aktionen inden for både crypto og aktier, besøg eToro her.

ByBit

 • ByBit kan du komme i gang med at handle crypto hvis du har ETH, BTC eller XRP, de er hurtig blevet en af de største på marked indenfor leverage trading af bitcon. Det er en nem og overskuelig platform der er hurtig at komme i gan med, det kræver intet KYC(billede ID eller andet) Kun en Email og crypto i form af Bitcoin, ETH eller XRP, besøg ByBit her.

EO.Trade

 • EO.trade kan du handle crypto det er meget lige som Crypto.com hvis du vil handle ETH, BTC eller XRP. EO.trade er en meget populær options platform, hvor du kanTrade Optioner, nu er de også gået ind i kryptoverden, besøg EO.trade her.

Plus500

 • Plus500 kan du handle crypto det er meget lige som bit.com hvis du vil handle ETH, BTC eller XRP. Plus500 er en meget populær aktieplatform som også er gået ind i kryptoverden.

Celsius

Crypto DEX

Mooniswap er en exchange hvor du ikke behøver KYC og er

Hvad er en DEX?

Decentralized Exchange