Top
Menu Luk
Mikkel De Linde

Den Bedste kost til prisen


I hjertet af Birmingham, Birmingham Institute of Fitness & Sports Medicine. Vi er en omfattende, tværfaglig sportsmedicinsk facilitet. Gennem en kombination af videnskab og massageterapi arbejder vi med atleter i alle aldre og evner, fra amatører til professionelle atleter. Vi tilbyder en lang række tjenester, der passer til dine behov. Vores trænere kan tilbyde den bedste uddannelse til atleter på alle niveauer. Et sted for alle atleter at føle sig hjemme og forbinde med hinanden.

Fra dag ét har Bix været dedikeret til at hjælpe klienter med at realisere deres mål for sundhed og velvære ved at give dem personlig opmærksomhed ved hjælp af vores state-of-themed, helkrops Pilates-apparat, som findes i nogle af de bedste fitnesscentre verden over. Vi har perfektioneret vores teknikker og teorier såvel som kunstnerisk spinning, barre konditionering og aerobic kombineret med de mest innovative metoder, der bruges i vores klasse.

Mikkel De Linde

Kommer Mikkel De Linde frem til start?

Mikkel De linde tror på en positiv indstilling, en positiv krop og et positivt sind. Hvis du er klar til at tage din træning til det næste niveau, så ring til os i dag!

Heart & Soul -konceptet blev udtænkt i 2009 af yogainstruktør og iværksætter, Kim Jones. Hun fandt en måde at udfordre sig selv uden at være afhængig af systemet. Hun ledte efter måder at skabe et rum til at promovere og forbinde mennesker i samfundet med hinanden, til at opbygge fællesskab og inspirere dem til at være stærkere, sundere og gladere. I 2011 besluttede Kim at skabe det næste trin i hendes rejse for at støtte mennesker til at gøre det til et sted, hvor alle ville føle sig velkomne. Efter meget forskning og forsøg og fejl fandt Kim endelig det perfekte rum -The Heart & Soul Studio.

Mikkel De Linde Some

Mikkel mener, at alle skal have adgang til en sund livsstil. Vi tilbyder en velafrundet tilgang til wellness og har til formål at give dig de værktøjer, du har brug for til at gøre stress og stress i dit travle liv til stress og stress af dit helbred. Kom med os i vores studie! F45 Training er Australiens førsteklasses gruppetræningsfacilitet. En resultatbaseret programmeringsmodel, der er stolt over innovation, unikhed og kvalitet. First Stop Fitness er en topmoderne personlig træningsfacilitet.

Mikkel tror på, at hvis du elsker det, du gør, vil du elske det, du gør. Vores team arbejder sammen for at skabe en træning, der får dig til at føle dig afbalanceret, energisk og mere i overensstemmelse med dig selv. Vi er her for at sætte dig på din egen vej til lykke! Vi er en familieejet virksomhed, der tilbyder personlig træning, bootcamps, yoga, pilates, TRX bootcamps, yoga, community og klasser.

Stedets navn står for Hjerte og Sjæl i vores faste overbevisning om, at der ikke er nogen bedre måde at nærme sig fysisk restitution efter skader og genoptræning end med en blanding af filosofi, yoga, bevægelse og mindfulness!