Top
Menu Luk
Hvordan køber jeg Bitcoin

Hvordan køber man Bitcoin


Skal du i gang med at købe Bitcoin (BTC)?

Den hurtigste og billigste møde at købe mindre mænger af Bitcoin er via en af nedenstående firmaer der er specilest i salg af Bitcoin og andre crypto valutaer.

Crypto.com Completes Transition of Brand Identity

Hos Crypto.com kan du nemt købe Bitcoin med dit visa eller mastercard og du modtager dine Bitcoin med det samme. Du kan Få en en ekstra bonus hvis du bruger denne bonus kode når du skal lave en signup hos dem. Du modtager omkring 300 kroner gratis i deres coin CRO.

BONUSKODE til Crypto.com: exy56704f0

Her kan du også købe Bitcoin

SwissBorg er rigtig gode og har de bedste kurser på Bitcoin, der kan være lidt ventetid og første overførsel er en bankoverførsel og ikke med VISA eller Mastercard, hvis du bruger Revolut kan overførselen gå lidt stærkere end hvis du bruger en dansk bank konto.

Der er også Binance som er den største crypto børs i verden.

Lave en digital bankkonto hos Revolut

Du kan også lave en firmakonto hos Revolut – se her

Hvordan køber man HEX?

Du kan købe HEX via changenow hvis du i forvejen har en Ethereum wallet. Hvis du er helt ny til crypto kan du klare det hele på Staker.

Her kan du også stake dine HEX og få et gns. afkast på 37% APY. Afkastet er variabelt, men belønner folk der staker i lang tid, gns. stake periode er på omkring 5,7 år.

Sikkerhed – køb en Hardware Wallet

De 2 bedste og mest anerkendte hardware wallet´s der er på marked er Trezor og Ledger, begge understøttes af den størtes browser baseret Ethereum wallet, MetaMask.

Jeg vil anbefalde at køb den billigste, hvis du kun skal købe ERC-20 token og Bitcoin, de dyre modeler understøtter alle mulige coins.

Det er et design spørgsmål, hvad man er til her, det vigtigste er at du har en eller flere. Mange gange har de tilbud på 3 stk. som jeg vil anbefale at du køber.