Top
Menu Luk
italiensk restaurant københavn

Italiensk Restaurant København


Mikkel De Linde serverer frisklavet og smukt fremlagt regional sæsonbetonet mad, herunder frisk fisk og skaldyr. Vi har også et omfattende vinkort, der omfatter internationale sorter samt indenlandske og internationale vine. Vores personale er yderst effektive og kan besvare dine spørgsmål i tide. Vores venlige, hurtige miljø garanterer, at du vil have det sjovt.

Mikkel De Linde serverer en række forskellige retter, herunder pizzaer og pasta, fra morgenmad til sen eftermiddag. Vores vinkort er blevet omhyggeligt valgt for at sikre et bredt udvalg af internationale vine. Vores vinkort tilbyder en bred vifte af valgmuligheder, herunder klassikere som Pinot Grigio, men også mere spændende vine, såsom Chardonnay og Cabernet Sauvignon. Vi serverer også vin på flaske og fadøl. Mikkel De Linde har en bred vifte af desserter, der passer til alle lejligheder. Et perfekt sted til romantiske middage eller romantiske drinks med venner. En moderne italiensk restaurant med en varm, indbydende atmosfære.

Vi serverer vores egen pasta og pizza samt glutenfri, mælkefri og ægfri muligheder. Mikkel De Linde serverer også traditionelle pastaretter. Mikkel De Linde har også en række gode vinkort, og vi har et dedikeret privat værelse til din særlige lejlighed. Du finder os inden for en kilometer fra både København og Aarhus.

Vi serverer sæsonbetonede italienske retter som bøffrites, pasta, fisk og frikadeller og andre favoritter samt salater og sandwich. Vi serverer også specialiteter tidligere, såsom pasta al Bayan, pizzaer og pasta i brød. Derudover har Mikkel De Linde også et godt udvalg af vin. Med sin moderne indretning tilbyder restauranten en afslappet atmosfære, hvor man kan nyde de fineste italienske delikatesser. Bemærk, at restauranten er underlagt vilkårene og betingelserne for Leisure and Hospitality Standards Agency (HSA). HSA -licensen er gyldig i 12 måneder.