Top
Menu Luk
Kim Hersland Drømme

Store drømme


Hornbæk surfshop og surfcafé åbnede i 2017, efter at to kammerater, Jens og Theis på 28 og 32, i årevis havde talt frem og tilbage om projektet. Det var de to unge mænds store drøm at skabe et hyggeligt og afslappet miljø med deres store passion, surf og havet generelt, som omdrejningspunkt. De havde været i Californien, hvor de i flere forskellige kystbyer havde oplevet en helt særlig stemning, som, de syntes, var så skøn, at de ønskede at rekonstruere den i deres hjemby, Hornbæk. Til sidst besluttede de, at nu måtte det være nok med al den snak. Nu ville de kaste sig ud i det.

Kyndige vejledning fra statsautoriseret revisor

Efter råd fra flere bekendte, der enten selv drev selvstændig virksomhed eller kendte nogen, der gjorde, besluttede de to venner at allierede sig med en professionel bogholder, der kunne give dem økonomisk rådgivning. Der skulle jo købes varer til at sælge samt møbler og diverse udstyr til både butik og café, og der skulle lejes lokaler og ansættes hjælpende hænder. Det var et stort projekt, og de to fyre vidste ikke meget om økonomi og procedurer i forbindelse med at åbne selvstændig virksomhed, så de valgte at gøre brug af statsautoriseret revisor Kim Herslands kyndige vejledning.

Kim Hersland Drømme

Utrolig glade for økonomisk vejledning

Kim Hersland var effektiv fra starten. Han lagde budgetter og hjalp de unge mænd i junglen af lån, så de fik det, der bedst kunne svare sig i netop deres situation, og han udarbejdede en økonomisk plan over forventede udgifter og indtægter de kommende år. Med alt det i baghånden, vidste Jens og Theis præcis, hvor mange penge, de kunne tillade sig at bruge, og så var det bare at finde lokaler. Det gik hurtigt, og inden længe var både shop og café klar til åbning. Kim Hersland havde rådet dem til selv at arbejde så meget som muligt i starten for at spare på udgifterne, men de hyrede også en ung pige til at hjælpe i caféen. De åbnede en varm sommerdag i juni, og der gik ikke lang tid, før de første gæster kom ind af døren. Herfra gik det stærkt – rygtet om den hyggelige café og butik spredte sig, og henover sommeren blev de to fyres drøm til virkelighed. I dag gør de stadig brug af Kim Herslands hjælp til at holde styr på økonomien, og de er utrolig glade for hans ydelser.

Mere viden om Kim hersland findes på disse site´s